sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Todisteita Jumalan olemassaolosta



Meillä on kehitysteoria, ja sen kannattajat tukeutuvat tieteelliseen todisteaineistoon. Arvostan tiedettä niin pitkälle kuin se todella on totta. Mutta tärkeintä ja olennaisinta ihminen ja tiede eivät ole kyenneet selvittämään, nimittäin elämän alkuperää. Miten elämää luodaan? Voiko ihminen tuottaa elämää? Ihminen ei ole löytänyt elämän salaisuutta. Kuitenkin ihmisellä ja jokaisella elävällä olennolla on elämän itu itsessään ja mahdollisuus välittää elämää eteen päin.

Raamattua selaillessamme voimme pysähtyä miettimään paria yksinkertaista jaetta asian tiimoilta:

Se mikä Jumalasta voidaan tietää, on ilmeistä ihmisten keskuudessa. Jumalan näkymätön olemus, hänen ikuinen voimansa ja jumaluutensa ovat maailman luomisesta asti olleet nähtävissä  ja havaittavissa hänen teoissaan. Room 1:18-19.

Jumala ei ole kaukana yhdestäkään meistä. Hänessä me elämme ja liikumme ja olemme. Ap.t 17:27-28.

Eikö juuri elämä ole tuo ilmeinen ja selvästi nähtävä ja havaittava todiste Jumalan olemassaolosta! Näet ja koet että elävä elää ja liikkuu ja on. Et näe itse elämää, mutta näet sen ilmenemisen elämän omistajissa. Näet elämän merkkejä. Itse elämä, tuo näkymätön, on Jumala.

Luodessaan ihmisen Jumala puhalsi elämän hengen häneen. 1 Moos 2. Se että sinä elät, sinä itse olet ilmeinen nähtävissä ja havaittavissa oleva todiste Jumalan olemassaolosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti